tirsdag den 17. august 2010

Det du ikke får at vide om prostitutionens bagside

"Det var fucking godt! hende den ene thailuder havde så stramt et hul at jeg ikke kunne få min pik ind uden det gjorde ondt på hende! det var fucking fedt! kan klart anbefales!!!!"
(udtalt af en anonym kunde på Hedomax)
Se flere udtalelser fra kunderne på den nye side, der kan findes i højre menu - 'Udtalelser fra kunderne om de prostituerede. '


"As a woman from a target country (Brasil) I am really revolted with what i have been reading around here.I am tired of this s*,tired of seeing men from rich country defending their right of having women from poor countries like mine or from lower classes as their sexual slave.What the hell do you men think? that we dream about becoming prostitutes in Europe or USA? That it ´s our consent? F* you all!You are all monster,classists and racists! If we choosed such "carriers" the traffickers wouldn ´t need to deceive us.And of course,that s* talk about "free choice".If this free-choice really existed,there would not be prostitution in this world.
It ´s easy to defend prostitute when you are not a third-world woman,when you have good social status and when you a white and a man! It ´s not a matter of "opinion",it ´s cruelty agianst women and must be stopped at any cost"
Hayashi"
http://www.straight.com/article-232404/trisha-baptie-why-prostitution-worlds-oldest-oppression-must-be-stamped-out


Denne blog vil forsøge at give de oplysninger videre om prostitutionens bagsider - de rapporter, artikler og andre oplysninger, som du ikke kan finde andre steder. Den er ikke til debat men til oplysning.

Se de forskellige undersider til højre på siden her. Vær endvidere opmærksom på, at i teksterne kan der forekomme hotspots, der fører til rapporter og artikler, der bliver henvist til i teksten.

I venstre side er der historier fra tidligere prostituerede, både danske og udenlandske overlevere. Bloggen er delt op i lande og undergrupper, der vil jævnligt blive fulgt op med nyt, når der findes relevante oplysninger.

Det er blevet sagt, at prostitution er kvindens ældste erhverv. Det er det ikke! Landbrug og jagt var og er kvindens ældste erhverv men det sælger ikke rigtigt på samme måde som den ovennævnte påstand, der stammer fra en novelle Rudyard Kipling skrev i 1889.

Til gengæld er prostitution blevet brugt som verdens ældste måde at undertrykke kvinder på. Det er ikke og har aldrig nogensinde været kvindens seksualitet, der har været i fokus ved prostitution men mandens. Det er hans seksualitet der er i fokus ved et køb og det er hans penge, der afgører, om den prostituerede kan betale sine regninger eller ej. Så hele den teoretiske snak om frigjorthed og seksuel frisind gælder kun for kunden. Den prostitueredes seksualitet er i allerhøjeste grad afhængig af hendes økonomi.

En anden påstand, der går igen i debatten: En legalisering vil fjerne kriminaliteten og volden der er en fast bestanddel af branchen. Som et lysende eksempel på legaliseringens lyksaligheder bliver New Zealand fremhævet af sex industrien men hvad sex industrien ikke fortæller om New Zealand, er de minimum 6 mord og 1 mordforsøg på prostituerede, der har fundet sted siden 2003.
I det hele taget bliver de uhyggelig mange mord, der bliver begået i de legale sex industrier forbigået med tavshed.

Stil dig selv det spørgsmål: Hvorfor florerer illegal prostitution, kvindehandel, børneprostitution, vold og voldtægt i de lande, der har legaliseret prostitution og forsøgt at gøre prostitution til et regulært arbejde som andre jobs.

Svaret er, at kunderne ingen kritiske spørgsmål stiller og det moralske ansvar er parkeret derhjemme når han går på bordelbesøg eller samler en gadeprostitueret op i frokostpausen. Hvis samfundet for en gang skyld rettede blikket mod kunden og drog ham til ansvar for hans massive økonomiske og moralske støtte til hele den illegale del af prostitutionsbranchen, ville meget se helt anderledes ud.

Igennem hele historien har det været den prostituerede, der er blevet straffet og kunden, der går fri, selv om det altid har været ham der har haft valgmulighederne og hun ingen har haft.

Det er absolut på tide, at den praksis ændrer sig. Især fordi resultaterne fra New Zealand, Australien, Holland og Tyskland i den grad har vist, at til trods for fri adgang til en legaliseret bordeldrift, trives den illegale del, med alle de negative konsekvenser det indebærer, i bedste velgående og det skyldes ene og alene at den bliver fodret med penge, der kun kommer et sted fra og det er fra kunden.

En detalje er, at uendelig få prostituerede i de pågældende lande, har ønsket at være registreret som prostituerede, til trods for mulighed for fagforeninger, ordnede forhold på bordeller, sygesikringer osv.
Bemærkelsesværdigt er det også, at prostitutionsmiljøet meget hurtigt efter dekriminalisering/legalisering bliver overtaget af udenlandsk importerede kvinder. I Danmark er den tendens allerede synlig i prostitutionsmiljøet, hvor mindst halvdelen af de prostituerede er udenlandske borgere.


Til sidst: En overset detalje, jeg er blevet opmærksom på, er de udenlandske kvinder, der qua deres hudfarve eller nationalitet automatisk bliver regnet for at være prostitueret. På siden Africanorway.com fandt jeg artiklen: "Race and prostitution in Norway" der beskriver dette problem for de afrikanske og thailandske kvinder og deres teenagedøtre, der altså ikke er prostituerede men som alene på grund af deres udseende, får henvendelser fra mænd, der åbenbart betragter dem som prostituerede. Læs også de vedhæftede artikler "Vil ordne opp på gata" og "Ville kjøpe sex på høylys dag".. De siger lidt om, hvor desperate afrikanskfødte norske statsborgere er. De siger også - meget tydeligt - at de er lykkelige for loven for nu kan de og deres døtre forhåbentligvis snart gå på gaden uden at blive spurgt, hvor meget det koster.